Tuesday, December 21, 2010

muda lagi lahh weh ,,


soryy lame xpost entri baru ngah down lately nih..
n x taw nak conteng apa dekat blog akuu yg buruk nih .
semalam xpat tdo(tdo gak akhirnya tp lmbat..HAHA)

n dalam kebosanan tengah malam yang dingin aku memikir next entri tok blog aku..dalam kol 2.30a.m dapat lah idea bodoh nie..


hah!! kenape xdapat tido??
lambat tido??
KENAPA??
hurm
sbbnye adalah ;

aku xdpt dgr sore die sebelom tido ,so xleh nak lelap , aku  kol die tp die dah tido..hurm

*bapak gedik aku nih!!HAHA




terlalu RINDUKAN die kowt..HAHA
oke! lupakan sume tuh..
dah lari tajuk dah nie..HUHU.


oke,
kenape tetibe aku cakap 'muda' nih??
SEDARLAH MR.CAPIK!!
awak tuh dah 18yo!!*next year 19yo

mesti korg tekejut arn umur aku baru 18yo??
yang kenal aku maybe taw aku nih 18yo.
tp bg mereka mereka yg first time tgk picture aku mostly akan cakap.
'awak 20yo erk??'
nak jeh aku tonyoh pale n congkell bijik mata dorg!!
HAHA
tp mungkin betol kot aku nih nampak tua dari umur aku.
cuba tengok pic nih:



(gambar nih la yang menampakkan aku nih macam 20,btol ke?)
.gambar time pergi dinner d'Bankers.

jujurnye..aku sendiri xpercaya orang dalam pic tuh aku.
*humble lah konon..taik!HAHA
ramai yang puji smart lah ape lah..papepon thanks k atas pujian korg yang mmbuatkan seluar dalam aku jadi ketat??HIHI
*kembang siot!
bangga btol orang puji,
tp bila suruh teka umur aku , sume cakap aku nih nampak matang.


SEDEYH!!!
aku muda lagi lah weh!!
xde lah muda mana tapi blom 20yo agy.
baru jeh di 'halal' kan pada 1 sept 2010 yang lalu *18sx HAHA.
aku budak baek jangan risaw k??
*mane ade budak baek ngaku dia baek..HAHA.
xcaya aku muda lagi dari angaka 20 tuh??meh mr.capik buktikan!


HAAAAAAH!
kenapa???terkezuttt??
muda lagy kan??
nih pic time baru lepas bangun tido kat kolej.
HAHA..
skunk agak2 umur aku bape kalu tengok pic nih??
16yo??17yo??
*bajet muda aku nih!!! perahsantan banyak sgt!!


oke lah..banyak nie jelah yang mampu aku conteng untuk kali nih.
sila lah jamu slera , tambah2 ,jangan malu2..(jamu selera??TETTT!haha)


p/s; xkesah lah umur aku bape..nak tahu kita face2face dulu k??
      jangan percaya sangat ngan pic..xsume pic 
      sama dengan realiti..UHUHU..PEACE OUT SUCKER!



6 comments:

nursyafiqah said...

hahahaha . taknak ngaku tua ye mr.capik ? hahahh . ye . bukan sume pict same ngan realiti . saye sokong 100 peratus ! kahkah . terutama nye pict MR.CAPIK ! hahah . peace out too suckers ! (:

Ryn(^,^)Nas said...

tua hanya pada angka bukan pada wajah...
oit...yg ne la yg patut diutamakan...
Makanla Nutox sarang burung Oxifusion...anda akan kekal Nutox young selamenyerr !!...mwahahaha

c.a.p.i.k said...

adik;muda ls k!!HAHA..yelah dek pic ko jeh yg asli..org asli pon agyy cntik dr pic ko..HAHHA..peace out agy sucker!!

c.a.p.i.k said...

miss rynie;HAHAHA..saya tua pada wajah bukan umur..sedeyh lorh!!HAHA..aik?smpat bniaga dsini ye??HAHA

Edy Fee said...

mmg sakit hati kalau orang cakap kite tua dari umo..hahaa penah kne kot..hehe nice idea

c.a.p.i.k said...

agak sakit hati gak lah..huhu..penah kene??dorg teka umo edy bape?