Wednesday, December 29, 2010

siapa 'si die'? ,,

hi awak..sihat??
hi awak juga , 
alhamdulillah saya sihat..
HAHA

dan dan saya awak!!
papepon , kamu yang membaca nih sihat x??*x perlu nak caring sangat laa..HAHA
oke laa..
dipendekkan cerita.
aku nih da penat member member asyik dok tanya.

sape awek kau?
kau couple dengan sapa doe?


jawapanye tunggu akhir rancangan..HAHA

.

bukan nya aku x nak jawab tapi aku x suka lah kecoh2.
dan bukan nya x ada orang yang tau sapa 'si die'..
ada  jeh orang yang taw sapa 'si die', tp
bagi aku selagi x kawin x perlu aku nak kecoh.
wat dosa ada lagi.
yang penting kau tahu ,


I'M NOT SINGLE


kalau ada jeh love status tuh paham2 lah aku nih dah berpunya.
'TAKEN'
paham??
kalau x ada love status tuh , paham2 sendiri lah oke.
so, x perlu tanya siapakah 'si die' yang bertuah tuh oke?
*bertuah ke??
jawabnya tak!!kalu ada yang baca entry nih minat or suka aku baik kau buang perasaan tuh jauh2...kau akan menyesal bila dah couple nan aku nanti!!HUHU.

serius nih!!
jangan pernah pikir nak bercinta dengan aku!!
kau akan sengsara!!
HAHAHAHA*gelak macam setan plz..HAHA.

aku tulis entry nih sebab aku penat.
penat dengan masalah cinta nih!
sapa pernah bercinta then putus tau lah kan.
HUHU.


pape jelah.
HUHU.
so, lepas nih
NO MORE
love status n love entry
kecuali

aku dah kawen.


HUHU.
tapi kalau kau nampak jeh love status n love entry, korg buat bodoh jeh ok?
jangan layan sangat laa...aku nih memang senget sikit..'jiwa kacau' kata member2 aku.
HAHAHA.
bila korg bercinta , banyak yang korg blaja betul x?
antaranya;

\


dan banyak lagi!
that y aku cakap aku penat.




HAHA..hidup jadi x menentu.
so, lepas nih aku akan kurangkan 'jiwa kacau' aku nih.
tapi orang kata love status nih antara cara nak buktikan yang kita nih dah berpunya n membuktikan yang kite cintakan si dia.
betul ke??
MAYBE
tapi x guna jugak kita tulis bagai nak rak akhirnya putus.
kan kan kan kan?


so,
NO MORE LOVE STATUS.
ada banyak lagi cara nak buktikan betapa cintanya aku kat dia.
betol x dude?!
HUHU

p/s;seperti mana yang di janji kan jawapan untuk 
     soalan2 yang aku cakap 'di akhir rancangan' tuh ialah
     RAHSIA..huhu...biarlah rahsia..x kawin lagi pon..
     dah kawin nanti aku heboh kan satu dunia k? n pada
     yang dah taw tuh..senyap2 jela oke kawan?






thanks jadi follower aku!
x kesah pon bape banyak.
janji ada yang membaca.
peace out sucker!
HUHU.

1 comment:

nursyafiqah said...

hahaha (: sapo nak minek kek kau ? haha . setuju , pompuan tuu x bertuah (: huhhuhu .