Friday, January 7, 2011

apa salah diri ku??,,



hai pembaca,,
hari nie aku balik rumah selepas seminggu dekat UiTM..
gerak dari UiTM lendu,alor gajah, Melaka dalam pukul 11.30 pagi.
sampai rumah dalam pukul 12.30 tengahari..
calling2(report)  kejap then tertido..
dalam pukul 5.30 petang aku bangun..*termiss solat jumaat.
penat sangat too lah jadinya.


bangun2 ada member2 call. bertanya.
'u gado ngan oren ke?'
*i'm like 'huh?' 
siyesly xtaw pape..
mereka cakap oren ada comment sumting kat status.
-touching comment-
walaubagai manapun, mr. capik xtengok lagi comment tuh.
sejujurnya.
since buka sem baru aku da malas nak on9 fb.
sebab;
1. aku da x cari ape2.kecuali kawan.
2. aku dah jumpa semua yang aku cari.
3. x nak kenal ramai dalam satu masa, lagi aku kenal lagi ramai suka , lagi penat nak layan
(bukan jobo or poyo,that the truth)
*rasa semua orang macam tuu kan??bila kenal sum1 new jeh mesti cepat suka, terutama kalau dah dapat number phone mereka.
4. x ada masa nak lepak depan lappy lagi..class da mula..so bz sikit.
5. on9 hanya untuk tulis status sahaja.
6. penat n ngantuk.


papepon,
nie semua bukan kerna facebook.
siapa oren?? bagi mr. capik dia antara kawan terbaik yang capik ada dalam hidup.
banyak masalah dan cerita yang kami kongsi bersama.
dan dia bukan yang pertama terasa dengan sikap aku.
dia yang ketiga.

dorg buat macam tu sebab rindu aku , aku x reply msg n x answer call dan mungkin dorg ingat aku dah lupakan mereka.
TIDAK PERNAH LUPAKAN KAWAN!
fyi untuk semggu nie banyak gile tekanan yang aku dapat.
(x ada siapa tahu sebab aku x nak tunjuk macam sem lepas sampai member member cakap aku 'jiwa kacau')
aku cuba senyapkan diri tapi ini yang jadi.(ramai yang terasa)
aku sembunyikan semua masalah dari semua orang.
mengelak dari semua soalan.





 AKU PERLUKAN MASA




hope anda paham.
*anda = semua kawan2 yang aku da sebutkan nama pada entri yang lepas.
(exmple;sue,farid.abg joe,faiz,wan shukri,oren,khai,alif)
sejujur nya aku penat dengan diri aku.
(orang kata aku nih complicated = benda kecil nak amik kira*suka pikir benda yang simple dan jadikan ianya  susah)
HAHA.
aku suka main dengan perasaan.
bagi aku pelbagai perasaan itu yang buat kita rasa hidup didunia.
HUHU.
kalau yang nak berkenalan dengan aku , aku da nasihatkan awal2,
"jangan!nanti kamu susah nak lepaskan diri..sebab saya complicated"
kenapa aku cakap aku nih complicated?sebab aku suka main perasaan.
aku pernah cakap benda nih ; 
"bagi aku setiap hubungan yang aku jalinkan adalah serius tiada main2 walaupun hubungan itu , hubungan persahabatan"
so sebelum pasang niat nak mengenali aku,
sila fikir masak2 terlebih dahulu.
akhir kata,

MAAF ATAS SEGALA KESALAHAN YANG TELAH AKU LAKUKAN..TIDAK PERNAH TERNIAT PON UNTUK MELUPAKAN ANDA..AKU TAHU SALAH AKU..TIADA ALASAN ATAS KESILAPANKU..TOLONG MAAFKAN AKU..AKU X NAK HILANG ANDA DALAM HIDUP AKU..KU POHON KEMAAFAN DARI MU.


P/S;sayang semua kawan kawan aku...*tegur aku macam biasa k?





 TIADA SEORANG PON YANG FAHAM AKU
(ada yang cakap 'ala paham sangat dah ngan perangai kau')
jawapannye tak,
kau x faham aku.

5 comments:

nursyafiqah said...

ehemmm . put you in my blog list . check it out dude . haahah

DanieL AdiE said...

datz life..
da only person who understands us is ourselves!

just dropping by..

c.a.p.i.k said...

adek;yolah..buek lah apo ko nak buek..haha.
adie;yup...huhu..nak kene jaga banyak perasaan..ase nak delete jeh fb tuh..haha

c.a.p.i.k said...

adek;yolah..buek lah apo ko nak buek..haha.
adie;yup...huhu..nak kene jaga banyak perasaan..ase nak delete jeh fb tuh..haha

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

haahha . ngek ngek !