Wednesday, April 6, 2011

presentation marketing ,,

hai readers, sorry coz lama x update blog. jangan risaw. aku ada byk benda nak cerita. aku akan update satu cerita dalam satu post. untuk kali nih aku akan post mengenai presentaion marketing yang telah berlaku pada Khamis lepas (31 march 2011). baca tajuk mesti korg semua ingat x best kan? tapi bagi aku best! huhu. oke lah x nak cakap banyak. korg tengok lah gambar k. aku akan explain satu2 gambar biar korg nampak dengan lebeh jelas apa yang berlaku. huhuhu.



Mdm Norida dapat cadbury dari khairul azri a.k.a wiewie. huhu

 yang jawab soalan pon dapat hadiah cadbury taw. untunglah. meh kita tengok siapa jeh yang menjawab soalan n dapat hadiah. huhu.










x cukup cadbury, dapat lagi sunsilk. untung jadi lect marketing nih. huhu.


eh, its me! haha. orang tengah nervous ko amik gamba, memang buruklah muka. haha.


we lovin' it! hahaha.


mdm. marketing kami memang supporting. huhu


coca-cola. 


yeah, dapat seorang satu. huhuhu


nih pon dapat sorg satu keping. last2 aku amik 3. hahaha. *lapar.


bertapa happy nya mdm. marketing kami. setiap satu kumpulan bagi sesuatu dekat dia.
sangatlah untung! huhu


eh eh. siapa nih? my ex. hahahaha. tettttt.



kalau korg semua nak tahu, ini jelah lelaki2 yang ada dalam kelas aku. ramai kan? huhuhu


p/s; enjoy setiap saat yang ada sepanjang hidup nih. huhuhu

10 comments:

iCeY said...

pic y bwh 'my ex' tue sapa erk.. Heheheh. =P

Edy Fee said...

lawa pic2...wah ramai gak boys...compared to mine

Dhia BellamiZam said...

nice..tp wak bile nk bg ite pict 2..x sabo nk tgk ni..hahah :D

c.a.p.i.k said...

icey;adalah. huhuhuhu

c.a.p.i.k said...

edy; ko nye kelas bape ramai laki?

c.a.p.i.k said...

bella;sat lagi k. sume gamba da msuk pendrive just xedit jeh. huhuhu.

adwafarahin said...

syabas betey!

iCeY said...

hehehehe. adalah erk?? okay2~~ kte xtya.. jap g kte msg.. jgn lupa bgtaw keyh~~ =P

c.a.p.i.k said...

adwafarahin; thanks? haha

c.a.p.i.k said...

icey;hahaha. ptt lah call semalam. xnk bgtaw. hahaha. :P