Monday, April 18, 2011

pusat dakwah islamiah Negeri Sembilan,,


sojak bilo lak ekaw pandai bodakwah nih ha capik? haha. terkezut ekaw dongar kalau den bodakwah yo? x baguih ko? hahaha.


hai readers, sihat? dah kawin? *tetibe. haha. cerita dia macam nih, ari sabtu yang lepas 16/4/2011 aku pergi majlis perkahwinan akak saudara aku a.k.a anak kesayangan paklong aku (sebab dia satu2nya anak perempuan n anak bongsu) yang diadakan dekat pusat dakwah islamiah N9. buknnya berdakwah k. hahaha. fyi hari sabtu tuh aku agak bz. yelah sebab aku ada paper dari kol11 pagi till 12 tengahari. *plus aku lapar. abis jeh paper aku berlari balik kolej packing ape patut then terus pergi ke majlis tuh. (my mom jemput, so xleyh lengah2) pastuh berenti dekat patronas sebab aku nak tukar 'baju melayu'. *orang pandang aku pelik jeh. lawak2. haha. yelah rushing. 


sampai2 jeh aku terus pergi toilet tengok rambut n sembur minyak wangi banyak2 sebab berpeluh busuk. hahahaha. masuk jeh dewan terus carik adik2 aku (dorg dah pergi awal) dah sudah dorg salam aku, aku pergi carik paklong pulak. dan begitulah seterusnya. AKU KAN MELAYU. (salam semua makcik n pakcik2 aku) *pastuh kene drop sebab gatal bercinta.(semua sebab gambar dekat fb) hahaha. YELAH PASNIH X COUPLE LAGI DAH! hihi. selesai salam-salaman aku terus carik meja makan. lapar woo. x caya aku lapar? meh aku tunjuk bukti. hhaha


 1


2


3


makannnnnnnnn!


ape erk dalam kotak tuh?


my favvvvvv. hihihi. aku amik dua kotak. hahaha


awek pertama (syafinaz)
*click her name


awek kedua (syafiqah)
*click her name


they are my sisters.

p/s; mama, saya mau kawin! kawin dengan siapa? dengan ******************** saja. hihihi <3

5 comments:

Dhia BellamiZam said...

untung la dpt ferro r0she..nk jgk :)

kem salam kt eyqa k

Dhia BellamiZam said...

gatai naa nk kawen...

c.a.p.i.k said...

sgt untung bella. hihihi. gatai sikit jeh. hihihi

Edy Fee said...

1- smart ko pkai baju melayu
2- best giler dapat coklat FR\
3- mcm grand je majlis

c.a.p.i.k said...

1-thanks. bkn sng nk dpt pujian dr model mcm ko. huhu
2-sgt best. lg best kalu pengantin tuh yg bagi sndri. huhu
3-mmg grand kot. hhaha. ramai gler. tp jd klangkabut sbb majlis nih sendiri urus. huhuhu.