Wednesday, April 20, 2011

final exam for second sem ,,

hey guys, kali nih short entri jeh k. hurm, nampaknya aku akn menyepi sekejap dari blogwalking n post entry baru. nak fokus study *cakap jeh lebeh tapi penyakit M main kuat lagi. hahaha.


dalam pala otak nih ingat facebook, makan n tidur jeh. hahaha. adoi. 


btw, i got sumting from sum1. aku nak masuk pic dia tapi x ada lagi pic dengan dia. nanti2 kalau aku keluar dengan dia aku buat entri k. haha.


actually nih hadiah pengenalan *kot ye pon x perlu lah nak heboh sampai masuk blog kan?
peduli apa aku. aku punya blog. kisah hidup aku. suka jari aku lah nak buat apa. hahaha


dapat t-shirt sekali. huhu.

siapa bagi erk? n kenapa bagi hadiah nih?

-siapa bagi, nanti next post aku bagitahu k. yang pasti my family knoe this person. boleyh kata dia nih my new guardian lah. hahaha
-kenapa bagi? kan aku dah cakap awal2 tadi. huhu.

p/s; wish me luck for final exam k? sayang pembaca2 blog aku nih! <3 haha.

8 comments:

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

Good Luck :) Doa kan dedeyk jugak. Imysfdm :(

Edy Fee said...

lama dia capix...sombong skunk...
hurmm good luck

Norhafsham said...

gud luck bro.all da best.klu ko studi btl2 kompom lulos ngan cemerlang lah!!!

c.a.p.i.k said...

adek;doakn along k. huhuhu. :)

c.a.p.i.k said...

eddy;mana ade sombong. hhihihi. gudluck to u too. :)

c.a.p.i.k said...

norhafsham; thanks dude. i'allah.

ikan said...

gudluck for your studies .. best ase dpt hadiah nie .. :) gudluck dude! once again

c.a.p.i.k said...

thanks ikan. :)