Wednesday, February 2, 2011

gemokkah aku?? ,,

hey bloggers! macam mana hari anda hari ini?? semua oke??? baguslah kalau semua happy, aku pon turut happy untuk korg semua..HUHU..tapi perasaan dan emosi aku bercelaru sikit, sebab

RAMAI CAKAP AKU DAH GEMOK..

 hurm..betul ke?? entah lah..aku pon ada rasa juga badan aku dah berisi..hihi..buktinya? last week pergi beli seluar, aku xmuat saiz 28! malu jeh mintak cuba saiz tuh..HAHA..aku muat saiz 29 jeh..tuh pon okeh okeh jeh aku pakai..HIHI..*nampak sangat aku dah gemok. tapi kan, perlu ke aku kesah aku gemok or not?? aku lelaki. tak perlu rasanya nak jaga semua tuh.. yelah, bila jaga kunk takut pulak ada yang mengata aku dah macam perempuan duduk jaga berat/bentuk badan... hurm? WONDERING.



arghhh! lantak lah apa orang nak cakap! diri aku suka hati hempedu aku lah kan, nak jaga badan ke nak berfashion ke..hak aku! betul x?? yang penting aku x buat apa yang dilarang oleh agama *tetiba emo!! asal kau CAPIK! relek sudeyh..huhu, okeh lah x mahu bebel banyak2 sebab x ada apa pon nak tulis..hari nie aku x pergi mana2 pon..tapi aku x nak korg blah awal dari blog buruk aku nieh..hihi..meh usya2 sikit pictures yang baru aku snap petang tadi dekat dataran Rembau..hehe..enjoy myself!



wit my younger sis!



plus



equal to = 





combine it dude!


dataran rembau jeh.





kepoyoan aku tidak pernah luntur :P



again?! arghhh..i'm sick of myself..HAHA



finally; i love u sayang!

SEKIAN.

p/s; kene kuarangkan makan and banyakkan berpeluh! NAK KURUS

8 comments:

c-i-N-T-a fIRzaA said...

sy tgok awk oj je mana ada gemuk...
biasa la owng nk ckp bkn2...
awk bt x dgr je,..

c.a.p.i.k said...

just berisi sikit kot...that y rmai cakap sy gemok..xpelah..sy nak truskan usaha menguruskan badan..hihihi..doakan sy berjaya..gagaga

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

hahaha . comel nye adek awak ! hahah .
ngaku pon . mr.capik memang gemok . i sorang jea maintain . haha

c.a.p.i.k said...

dah lah ko dek! perasan lebey!

Dhia BellamiZam said...

gemok ke??bahahah...glak guling2... :D

c.a.p.i.k said...

ntah cik bella..org kata..sy tgk pon sy mcm dah tembam..HAHA..kene diet pasnieh..hahaha

Edy Fee said...

standard la saiz 29 capix oi

c.a.p.i.k said...

standard??hahaha.
yelah kot.
kuikuikui