Sunday, February 20, 2011

thanks edyfee ,,

thanks edyfee

hye guys, haaa mesti pelik kan tertibe aku berterima kasih kepada seseorang dengan specifik nya. hahaha, y nak ucap thanks dekat mamat nie? ceritanya macam nih, on day tuh aku blogwalking, biasalah. aku memang selalu on9 blogger nih. lepas on9 fb terus aku on9 blogger. n pasti aku akan baca one by one update korg semua yang aku follow. ngak tipu tuh! yup, rajinkan? huhu. cuma malas nak komen.  kenapa malas nak komen?sebab;


1. ada sesetengah blog kalau komen terpaksa amik masa yang sangat lama. leceh. 
2. bila dah komen tapi x ada respon. wat sakit aty jeh.


conclusionnya,baca jelah yang mampu. maaf.

one by one aku buka blog korg. sampai masa bukak blog dia (edyfee) *klik edyfee. aku tengok dia dah ada header. huhu. x sangka. aku yang berblog awal dari dia pon malas nak ada header. nak kata jeles x jugak sebab aku memang x nak ada header lagi pon. belum sampai seru lah katakan. hahaa. pastuh terus aku roger dia dekat fb. last2 jari2 aku nih gatal pergi mintak tolong dia buatkan header untuk aku. dia tanya jugak nak yang macam mana. then aku cakap xkesah kalau boley latar warna kelabu. hihi. nak yang simple tapi smart.
dia pon cakap aku mintak simple sangat. hahaa. maklum lah x berapa minat sangat nak pikir pasal header. hihi. maaf edy. gambarr pon just amik kat fb jeh. tengoklah bertapa aku xkesah pasal header.haha.

xmo cakap panjang meh aku tunjuk headers yang dia dah tolong buatkan untuk aku.



yang nie aku sangat suke tapi ayat capik mylifestorie tuh banyak sangat. haha.


no joke, memang aku suke warna biru! tapi kan. picture tuh melampau sangat pulak aku rasa. haha.


last2 aku amik nih. xtaw nape, mabe sebab simple n smart kowt. huhu.
xpelah nanti ada masa tukar lagi, pakai jeh buat masa terdekat, aku nak buat sendiri boleh tapi tunggu aku balik rumah duluh. haha. susah lah kalau guna berokband nih. kat rumah streamyx. laju sikit, huhu.

apa2 pon sangat2 berterima kasih pada edyfee.
yeah aku dah ada header!
*ketinggalan aku nih. kuno! haha.

nak bunje edyfee tapi jauh pulak.
nanti ada peluang aku bunje ko k?


p/s;sapa2 rasa rajin nak buat header untuk aku,bagitaw oke?haha.

5 comments:

Dhia BellamiZam said...

nice3..nk header jgk..tlg..heheh

Edy Fee said...

hahaha..no hal la...wah sampai buat satu post agy tuk ni ye....sama2 la...aku pon tgha blaja agy berblog ni..ade sikit2 je aku reti...
hurmm yg penting follower ko ramai..huhu
blog cantik pon takde follower watpe kan. haha
aku plih je pic2 ko yang aku ase ad style..haha
citerase tak sama...sowi again..hjaha
bereh bro!

c.a.p.i.k said...

bella;awak mintak dekat eddy k. haha.
eddy;tanda terima kasih. huhu. thanks der! huhu

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

nakk jugakkk !!!!!!!!!!!!!!! Jahat kau long ! Lupo den yoh ? hahahah . Kau tunggu lah nanti ! Den tunggu kau dopan ghumah ! Hahahah

c.a.p.i.k said...

adek;buat sendiri!haha..nnt balik alg buatkn k.