Monday, February 14, 2011

valentine's day ,,



hye semua..hari nih sudah 14 feb, hari kekasih katanya..hahaha. ada yang kata semua tuh khurafat lah, x sesuai bagi kita untuk sambut lah..huhu..aku x nak komen lah pasal semua tuh..kes berat kot..bukan apa, just takut tersalah cakap..aku tulis entri nih pon saja2..hahaha...so apa status facebook aku untuk 'hari kekasih' nih?meh aku tunjuk..


maaf, all comments and siapa2 yang like terpaksa disembunyikan..hahaha..

leyh tahan gile aku 'malam kekasih' nih..hahaha..papepon semua status di atas hanya gurauan semata2..x ada kene mengena antara hidup mahupun yang sudah pergi..hahaha..dah busan tahap cipan zoo negara..apa lagi, tulis lah status kontroversi sikit..hahaha..

kawen yuk?*nak hubungan yg halal kene kawen lah..hihi

oke cukup lah aku merepek kat atas tuh, meh aku kongsi cerita sikit dengan korg, ~rapat sikit..takut ada orang lain tahu nanti..rapat jeh jangan pengang2!hahaha~..tadi aku ada baca satu status yang mengatakan,


laju jeh aku komen status nih, sebab memang aku setuju giler..kuikuikui

then ada yang komen mengatakan,



 aku memang setuju abis, siapa yang tahu aku kenal aku rapat taw lah aku nih macam mana..bila bercinta sangat lah caring n kuat jelez..n aku kalau boley, tiap hari nak text n taw apa dia buat..senang cerita dia kene hantar report lah, n aku akan lakukan benda yang sama..huhu..ayat yang paling best n menarik perhatian aku kat komen nih adalah 'sape ler yg cipta hari kekasih ni..wat semak calendar jeh' hahahah..aku sangat setuju..memang orang yang cipta tuh x romantic langsung sebab dia ingat kekasih dia sekali setahun jeh..hahahaha..tapi kira oke jugak lah dia hargai kekasih dia..anda bagaimana? 

korg hargai x kekasih korg?
setiap hari ke?
betul?

*baguslah,hope dia sedar yang korg sangat hargai dia..

okelah x mau tulis panjang2 lagi..x ada yang komen n baca pon *touching pulak dah..hahaha. sampai sini saja post kali nih..(post jeh apa2 asalkan nampak yang aku aktif berblog..hahaha)

to my sayang.



p/s;dengar lagu blog aku nih betul2 ok..(more than words) <3 *jangan pandai cakap 'iloveu' saja..buktikan!

2 comments:

Edy Fee said...

paling simple blog...but not really easy to make...
hurmmm tukar wall agy..ahha
lawa

c.a.p.i.k said...

hahahaha..cukuplah sume nih..just tggl nak bubuh header jeh..huhu.