Tuesday, February 1, 2011

jam 3 pagi ,,

hola semua..sorry lambat publish post baru..sebab pertama lambat post new entri adalah tiada nya bekalan eletrik dekat rumah aku..rasa nya satu daerah Rembau x ada letrik kot...HAHA..second reason is aku keluar outing wit ma family(my mom n my sis) kecuali adik aku lagi sorg [ syafinaz sanusi ] .... currently dia dekat Perlis menjadi cikgu x bertauliah untuk anak pak andak aku yang bakal mengahadapi PMR pada tahun ini.. pukul 3 petang tadi baru samapi rumah..YAHOOO! best gak laa keluar..yelah dah lama x keluar together wit my mom..huhu..btw to my cousin;gudluck! do the best. to angah [syafinaz sanusi ]; jangan jeles k..t along bawa kau keluar pulak..huhu. 

rasanya cukup lah tuh..meh aku cerita ada apa dengan jam 3 pagi..semalam aku admit laah penat giler kerna keluar rumah pergi pekan berulang kali dalam keadaan angin yang sangat kuat..macam ribut dah..sekali dahan jatuh atas kepala aku..nasib baik aku pakai helmet and dahan tu x besar, kalu tak dah inalillah dah aku agak nya sekarang nih..aku keluar pon atas sebab2 tertentu...sangat menyusahkan aku! *ape aku bebel nie??apa yang menyusahkan aku..yang tau tuh paham2 sendiri lah oke. meh sambung citer ,, then aku pulak tidur pukul 1, lagi lah penat..!!

Tengah sedap2 tidur, tetiba aku dikejutkan oleh bersin aku sendiri..HAHA..nih lah susah nya jadi aku..rajin sangat bersin..sekali dah terjaga aku bukak lah mata aku yang sepet nih..tengok-tengok gelap jeh dalam rumah aku..aku dah risau tahap cacing kepanasan..ingatkan aku dah buta or aku dah k.o..huhu..manalah tau kan kalu dah ajal..rupa2 nya eletrik x ado! adoi, lagi susah lah aku nak tidur..dengan bersinnya plus panasnya lagi..hurm..tapi aku paksa jugak mata nih untuk lelap...penat sangat! aku nak rest! akhirnya terlelap..


nih jelah gamba kekencangan angin yang mampu aku amik..hihi

aku bangun dalam pukul 11 pagi(x lelaki lah bangun awal kalu x ada hal kan?HAHA)..my mom dah bising suruh bangun sebab dah janji nak dating dengan dia hari nih..*dah sedap tidur lupa yang aku ada date dengan my mom n my sis..maklum la dah lama x keluar sama2..huhu...aku pon bangun lah..ingatkan eletrik da ada..tapi bila aku bangunnn..hurm.. =( x ado makno eh! aku pon sibuk lah tanya my mom since bila x ada lampu nie..my mom said dari JAM 3 PAGI lagi..no wonderlah aku dok terjaga sebab bersin..HAHA..

nak marah dengan pihak TNB pun x boleh sebab mereka hanya menjalankan kerja baik pulih..maklum lah banyak sangat pokok tumbang semalam..kol12 tengah malam semalam pon aku still dengar bunyi bising orang dok sibuk potong dahan pokok yang tumbang kat area rumah aku nih..huhuhu..sekian citer bodoh dari aku.


aku pon xtaw motif masuk pic nih..HAHA (one of shirts that my bro bought for me last sunday..huhu)


p/s;jangan carik pasal keluar bawak motor time angin kuat macam ribut!

11 comments:

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

huhuhu....skang ujan memang lebat la...Kain ak asyik tak kering manjang...hahaha

c-i-N-T-a fIRzaA said...

bestnya cite nie wlaupon ckit,..
cian awk ea kene tdo dlm keadaan x ada lampu,,..
lpas 2 kene bgun pg2 plak 2,..
heheheh...

c.a.p.i.k said...

rynie;yup,tapi ujan renyai slalu..angin yang kuat kat rembau nih..huhu..ala ko jemur dlam bilik suda..HUHU

firzaa;nak uat camne dah janji kan..ngan my mon pulak tuh..hihi..terpaksa lah.

dhia bellamizam said...

capik : pnas ke??sjuk je bella rse mlm td...huhuhu...

c.a.p.i.k said...

panas la awak..sebab xselesa dgn idong yg berair kot..hihihi..sjuk??awak boley laa ade bear besar di sebelah..saya??xd pape..huhuhu

syafinaz sanusi said...

x sangke kau akan pakai tshirt cam tuh long.. haha asal mke kau nampak cam orang tue ? haha

c.a.p.i.k said...

asal pulak??butang baju tuh terbukak dek angin laa..huhuhu.
muka tuh tengah stress ex dok kaco idop den..HAHAHA

AmyZa'aba said...

dah tau ribut naper kuar capik oi..,
bhayer tue..,
naseb x ader aper2.,huh.,

c.a.p.i.k said...

terpaksa memaksa dipaksa keluar..huhu.. :)

Edy Fee said...

like..panjang jugak..leteyu bace..hehe

c.a.p.i.k said...

like tp letey??
camnetuh??hahaha
btw..thanks.