Tuesday, February 1, 2011

thanks awak ,,,

assalammualaikum

sebenarnya post kali nih x ada apa2 pon just wanna say thanks to all my followers..even dah 2 weeks x update tapi ade jeh yang follow..walapun follower aku x sampai 50 orang tapi aku bersyukur sgt sebab ada yang sudi follow..yelah aku bukan famous pon dalam dunia blog..hahaha..n aku bukan x nak update sebelum nih..aku kat kolej terpaksa guna berokband..so rasa macam beban nak posting sumting kat blog..paham2 jelah bila guna berokband macam mana kan..tp insyaallah lepas nih aku akan cube post lebey kerap oke..huhu..dah x mahu cakap banyak..korg baca jelah apa yang aku conteng nanti oke..thanks yaw!


sekian

p/s to my followers;


moga membaca blog boley menghappykan anda kawanku..huhu

3 comments:

Dhia BellamiZam said...

rjin2update blog ea..t bole bella bce...huhuhu

c.a.p.i.k said...

i try k..hihihi,
thanks lorh sudi baca..
:)

c.a.p.i.k said...

i try k..hihihi,
thanks lorh sudi baca..
:)