Thursday, February 3, 2011

wangi sudah! ,,

hai guys, hari nih macam mana hari korg???semua oke??happy? baguslah..hari ini aku kurang happy sikit..sebab hari nih sangat BOSAN plus penyakit M aku datang..penyakit nih dah lama..puas aku cuba ubati tapi tetap degil! x nak sembuh2..tahap 4 sudah..kritikal! bila2 jeh aku boleyh k.o in future..HAHAHA..penyakit 'malas' !! ...disebabkan malas yang melampau, satu hari suntuk aku duduk menghadap lappy kesayangan aku nih..duduk baca semua blog yang aku follow n facebooking..hihi..satu buku pon aku x buka hari nih..

sudah2 lah cerita pasal penyakit aku tuh..huhu..meh aku cerita kenapa dengan 'wangi sudah'.. disebabkan aku bosan tahap tapir zoo negara..aku pon duduk layan lah ragam semua kenalan facebook ku..tetiba mood aku berubah lepas dapat sms..adoi! nih yang aku risau nih..aku risaw aku akan jalani benda yang sama..*apa benda yang sama?cpl nan dak howt then ditinggalkan.. hurm..sangat moody..

sampailah masa untuk aku mandi aku asyik fikirkan masalah itu jeh..kejap masuk kejap keluar bilik air..dok jalan2 dalam keadaan yang bertuala sebab x nak basahkan badan lagi...sejuk! HAHAHA..dah 2 3 kali aku tawaf rumah nih baru aku betul2 masuk bilik air untuk membersihkan diri aku dalam keadaan memikirkan masalah aku tadi..macam biasa lah..mula2 gosok gigi  guna colgate kayu sugi then cuci muka guna l'oreal paris men expert pure & matte...pastuh mandi lah macam biasa..sabun, shampoo bagai..tengah sedap2 shampoo rambut sekali bau wangi gile!!aku dah pelik..x pernah pulak clear men cool sport 2010 yang untuk dandruff protection punya tuh bau begitu sensual..aku buat bodoh jelah sebab orang kata kalu bau wangi jangan tegur..



sekali, hah ko! kemain banyak lagi buih atas kepala aku..aku dah rasa semacam..dengan bau yang mengoda sambil dok pikir masalah aku..pening pon ada..sekali tengok botol shampoo dengan botol sabun palmolive aroma therapy dekat..HAAAA.. sah sah aku salah guna shampoo.. sabun aku pergi jadikan shampoo..HAHA..aku tersenyum sorg2 dalam bilik air tuh..last2 aku amik buih tuh sapu dekat badan senang cite..terus aku jirus air lepas tuh..dah terbantut mood aku nak mandi..HAHAHA..keluar2 dalam keadaan sexy(bertowel biru) aku cite dekat adik aku yang sedang sibuk baca blog n layan twitter dia yang aku guna palmolive as shampoo..bapak loading budak sekor nie lambat paham..setengah minit kemudian baru lah dia respon  satu jeh perkataan keluar dari mulut dia iaitu 'bangang'! pastuh gelak macam puntianak..aku pon join jelah gelak..daripada strez fikir masalah bagus jugak aku gelak kan..HAHAHA.  


sekian,wangi sudah! rambutku.

p/s;time mandi,tolong enjoy mandi! jangan pikir benda lain or masalah lain..paling terok pernah jadi dekat aku..aku gosok gigi guna pencuci muka aku tuh..HAHAHA!

12 comments:

Dhia BellamiZam said...

like3!!!len kli time mnd 2 fokes k..fikiran jgn melayang..ni la jd nyer..ayt menghanjing from bella "AMALKAN SELALU EA"..
HAHAHA :D

c.a.p.i.k said...

HAHAHA..thanks bella sggup bace..
yelah lain kali saya fokus..
huhu.
mnghanjing or membabi??HAHA

AmyZa'aba said...

kihkihkih..,
HEBAT lah capik.,adui..,
tergelak2 kot..,
nasib palmolive aroma therapy.,
klu clorox.,??huh.,
x snggup.,

c.a.p.i.k said...

kan?!
hhaahhahaha.
jgn lah smpai clorox..gugur rmbut nie..
XNAK BOTOK!
hahaha

Dhia BellamiZam said...

Capik menghanjing 2 sopan skit.memvavi 2 mcm rude sgt je.hehe.pdhal sme je.klo pegang ttap kne samak.haha.
Klo clorox jd ank mat saleh r capik.rmbut da ptih.haha

c.a.p.i.k said...

tau pon..HAHAHA..
kot rambut putih xpe jgk..nie kalu gugu semua camne??keluar carta lah pas nih..HAHA..bella xd pngalaman mcm tuh ke?

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

weh capik..ko nak promosi ker??..kaye syarikat barang2 yang ko pakai tu...hahaha

c.a.p.i.k said...

kate duta..haruslah promosi..hahaha..xdlah..saje jeh nak kasi entri nampak panjang..hihihi

Edy Fee said...

lawa blog baru...style....
citer pon panjang,,, mnarik ar

Dhia BellamiZam said...

xde la capik..time mnd bella fokes k..hahah

c.a.p.i.k said...

edy;thanks der..
tp xdpt tanding ko lgi..
huhu.

bella;fokes ttg ape??tettt..hahaha

c.a.p.i.k said...

edy;thanks der..
tp xdpt tanding ko lgi..
huhu.

bella;fokes ttg ape??tettt..hahaha